Abonneren  Inloggen

Special PRINTmatters over digitaal drukken en inkjet

11 januari 2024

De PRINTmatters-editie die in februari verschijnt, staat helemaal in het teken van de ontwikkelingen en kansen op het gebied van inkjet en digitaal drukken. Technieken die zich in hoog tempo ontwikkelen.

Door middel van digitaal drukken kun je personaliseren, individualiseren in kleine en grote hoeveelheden. Perfect als onderdeel van je marketingcommunicatie. Evengoed speelt het een belangrijke rol bij terugdringen van voorraden. De techniek speelt ook een steeds grotere rol in het verpakkingssegment. Of het nou inkjet, toner of andere technieken betreft; aan alles wordt door R&D-afdelingen dag in dag uit gesleuteld. In het PRINTmatters magazine van februari lees je er alles over.

Breng jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht

Zeker weten dat dit nummer, boordevol informatie en mooie voorbeelden, door onze lezers met veel belangstelling wordt gelezen. Mag jouw bedrijf, product of dienst in dit nummer niet ontbreken? Bel of mail PRINTmatters dan voor meer informatie en advies over de beste manier om jouw activiteiten in beeld te brengen.

Je kunt hiervoor contact opnemen met Jolanda de Graaf, op 0031 (0)6-29 25 91 19 of via jolanda.de.graaf@managementmedia.nl.


Wekelijks het laatste nieuws uit de grafische wereld in je inbox?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van PRINTmatters